روزمرگی های یک جوان 30 ساله

سلام.

از اولین روزی که این وبلاگ رو ایجاد کردم 11 سال میگذره.یادش بخیر اون موقع ها چیزی به اسم اینستا و تلگرام نبود و تمام خاطرات و روزمرگی هامون تو فضای وبلاگ انجام میشد.

از اینترنت گوشی هم که نگم براتون. اصلا اینترنت گوشی تعریف نشده بود واسمون و احیانا اگه کسی هم گوشیش هوشمند بود صرفا با یه اینترنت سرعت E کارش رو را مینداخت.

بعد از چند سال یهو یادم افتاد که همچین وبلاگی داشتم و یه زمانی با شوق و ذوق هر روز به روز رسانیش میکردم و نظراتش رو پاشخ میدادم حس نوستالژیک خاصی بهم دست داد.یه حس خوب و بد در کنار هم. خوبیش به خاطر یادآوری خاطرات دانشگاهم و بدیش به خاطر گذر عمری که نفهمیدم از کجا اومد و به کجا رفت.

من دیگه اون جوون خام 18 ساله نیستم و گرد گذر زمان رو چهرم و شونم سنگینی میکنه.با کوله باری از تجربه های جدید و دغدغه های جدید و دل نگرانی های جدید.

حس جالبی دارم از نوشتن پس از چندین سال دوری و چندین تغییر مسیر مهم تو زندگیم که من رو از اهداف ایجاد این وبلاگ دور کرده و در مسیرهای جدید همراه با آدمای جدید قرار داده.

سعی میکنم از این نوستالژی خوب انرژی بگیرم و خاطرات روزمره رو در حد توانم ابنجا بنویسم.

بمونه به یادگار به تاریخ 4 تیر ماه هزار و سیصد و نود و نه. 

گرانترين و مجلل‌ترين هتل‌هاي ايران

مکان مسکونی اجاره‌ای که معمولاً برای مدت کوتاه به افراد اجاره داده می‌شود را هتل می نامند. هتل‌ها از امکانات اقامتی و گردشگری شهرها به حساب می‌آیند که دارای امکانات جنبی گوناگونی هستند :رستوران، استخر شنا، کافی شاپ،سالن اجتماعات و نمونه‌هایی از این امکانات در یک هتل مناسب هست. مشتریان هتل در اتاقها و سوئیت هایی که دارای تخت خواب، توالت و حمام مجزا هستند ساکن می‌شوند.در کنار امکانات کافی و لازم بعضی هتل ها به دلیل زیبایی که دارند نسبت به مابقی هتل ها در شهر از توجه ویژه ایی برخوردارند.

هتل ملک التجار

هتل داریوش

هتل داد

هتل شهریار

هتل هما

هتل کندوان

هتل عباسی

تالار شهر لندن

زمانی که تونی بلر در انگلستان بر سر کار آمد گفت: «این دولت نماینده بازگشت به مدرنیسم است.» او از جامعه ای سخن می­گفت که نگاهش رو به آینده است. بر اساس همین دیدگاه بحث ایجاد ساختمانی در لندن به عنوان شهرداری لندن مطرح گردید که نماد چنین تفکری باشد.

تالار شهر یا (city hall) مکانی است برای کلیه امور اجتماعی شهر. این تالار در درجه نخست فضای استقرار انجمن ها و شوراهای شهر و سپس مرکزی برای گردهم آیی های عمومی و ارتباط و تعامل میان مردم در عرصه مسائل شهری است. نقش این فضا در دنیا گرد­هم­آوری شهروندان و ترغیب آنها برای مشارکت در امور شهری است. تالار شهر متعلق به همه مردم شهر است و نماد معمارانه­ای از دموکراسی است. (متأسفانه در ایران تالار شهر وجود ندارد)

 

ادامه نوشته

مؤسسه صلح ايالات متحده - Moshe Safdie

مؤسسه صلح ايالات متحده در مرکز ملی Washangton Dc قرار گرفته است . اين مؤسسه در تقاطع خيابان 23وخيابان قانون اساسی به عنوان اولين ارگانی که فعاليت های روزانه خود را که شامل مديريت مبارزه بين المللی است پستيبانی می کند ، قرار گرفته است .

فضاهای برنامه ريزی شده شامل دفاتر اداری ، بايگانی تحقيقات ، کتابخانه ، مرکز کنفرانس و يک مرکز آموزشی می شود .يک سقف موج دار کروی دو فضای داخلی را پوشش می دهد که ديد کارکنان را به سوی رودخانه پوتوماک و بنای ياد بود لينکلن ، هدايت می کند .

ورودی مانند چترهائی با ساختار شبيه بال پرنده است که از فريم های فولادی تشکيل شده که توسط شيشه های سفيد شفاف محصور شده است .

 

ادامه نوشته

مرکز بازی های آبی 2012 لندن از زاها حدید

ساخت مرکز بازی های آبی المپیک 2012 لندن توسط زاها حدید به پایان رسید . شش تخته غواصی ساخته شده از منحنی های بتنی مانند زبانه هایی ، سراسر یک استخر در آخر سالن اصلی در زیر یک سقف مواج جلو آمده اند . استخر مسابقات نیز در این سالن قرار گرفته که دارای 17500 صندلی برای تماشاگران در طول بازی هاست . دهانه هایی به شکل گلبرگ به نور اجازه ورود به سقف بتنی سالن دوم را می دهد که در آن یک استخر تمرین قرار گرفته . دیوارهای شیشه ای گسترده ، دیدهایی از استخرها در هر دو سالن از راهروهای پیوسته فراهم می کند .

ادامه نوشته

خانه ای در ساحل Wategos ار مک کی و همکاران

معماران لندنی مک کی + همکاران یک فضای مسکونی مشرف به دریا در خلیج بایرون – استرالیا – طراحی کرده اند . خانه دو طبقه شامل دو حجم اصلی با جبهه های براق است که دید هایی به سمت اقیانوس فراهم می کند . فضای داخلی با بتن بعمل آورده شده ، دیوار چوبی و corian به انجام خواهد رسید . این خانه به دلیل موقعیت و طراحی آن احساسی از انزوا و حفاظت را به همراه دارد . پلان خانه با فرم ساده و قرار گرفتن دو جعبه از دو طرف باز که با زاویه 90 درجه بر روی یکدیگر قرار گرفته اند .

ادامه نوشته

شگفت انگیزترین کلیسای جهان

کلیسای "ساگرادا فامیلیا" بزرگترین و شگفت انگیز ترین کلیسای جهان است که در ایالت کاتالان در شهر بارسلونا واقع شده است.

به گزارش بانکی دات آی آر ، نام اصلی این کلیسا گائودی است ، چرا که آنتون گائودی در سال 1852 نخستین معماری بود که ضمن طرح ایده ساخت این کلیسای عظیم ، کار ساخت آن را آغاز نمود.

"ساراگادا فامیلیا" توسط آنتونی "گائودی" طراحی شده است." گائودی" از سال 1883 کار خود را بر روی این طرح آغاز کرده و 15 سال آخر عمر خود را صرف تلاش برای این اثر بی نظیر کرده است.پیش بینی شده است که این پروژه در سال 2026 به پایان خواهد رسید.
بنابراین "گائودی" شاگردانی را برای آینده این کار در نظر گرفته بود. بعد از فوت وی در سال 1926 کار تحت نظر "دومنیک سوگرانی "ادامه یافت اما جنگ داخلی اسپانیا در سال 1936 موجب توقف کار شد. بخش هایی از این بنا در هرج و مرج های جنگ خراب شد.

ادامه نوشته

جایزه Emilio Ambasz برای معماری سبز – بخش جایزه بین الملل

جایزه Emilio Ambasz برای معماری سبز – بخش جایزه بین الملل :

جایزه Emilio Ambasz برای معماری سبز در اسرائیل به برندگان اعطا شد . در میان همه گروه ها ، جایزه بین المللی برای ساختمان های خارج از اسرائیل وجود دارد :

 

First Place European Investment Bank / Ingenhoven Architects / Luxembourg:

Second Place Surry Hills Community Center (check it out in AD) / FJMT / Australia:

Third Place shared Energie AG Office Building / Kaufmann | Partner / Austria:

Third Place shared Van Leer Campus / Schwartz Besnosoff Architects / The Netherlands:

منبع:


www.etoood.com
www.archdaily.com

مركز تجارت جهاني شانگهاي

مركز تجارت جهاني شانگهاي

(شانگهاي چين)

كارفرما:شركت مركز تجارت جهاني شانگهاي

كاربري:مختلط

زير بنا:4 ميليون فوت مربع(381600 متر مربع)

معماران:معماران و مهندسان شركت ساختماني موري

طراحي محلي:موسسه پژوهش و طراحي معماري چين شرقي

معمار عامل:ايري مياكه

زمان شروع:1997

زمان پايان:2008

جوايز:جايزه افتخارHKIA براي معماري(2008)*بهترين ساختمان بلند در سطح جهاني(2008) از شوراي ساختمانهاي بلند و زيستگاه شهري*جايزه الماس ACEC نيويورك به خاطر سيستم هاي ساختاري(2008)*يهترين پروژه مستغلات بين المللي(2003)از جوايز محل گردهمايي بارسلونا

منشوري چهارگوش_نماد مورد استفاده براي بازنمود زمين در چين باستان با دو قوس عظيم كه معرف سپر گردون اند قطع شده است.

برجي كه نماد تعامل دو عنصر متضاد آسمان و زمين كه با ژستي به سوي آسمان خود را از زمين بالا مي كشد.

مركز تجارت جهاني شانگهاي كه تا 101 طبقه بالاي خط آسمان شهر خود را بالا مي كشد به عنوان نماد تجارت و فرهنگي پابرجاست كه با حضور شهري به عنوان پايتخت جهاني به گفت و گو مي نشيند.

طبقه 100 ام اين برج با عنوان "گردش آسماني"امكان گردش يا قدم زدن در ارتفاعي تقريبا 500 متر بالا تر از شهر را براي بينندگان فراهم مي كند.

پايه برج با سنگهاي گرانيت به رنگ سبز ماريتا كاي برزيل با تعبيه چفتهايي در آنها كه تضاد زيبايي با فلز به كار رفته در ديوار مدور و پوسته شيشه اي نازكي را فراهم مي آورد پوشش داده شده است.


آشنایی با روش مدیریتی swot

برنامه ریزی استراتژیک یا به عبارت کلی تر مدیریت استاتژیک نگاهی کل گرا، سیستمی، و دور برد به برنامه ها دارد و میکوشد تا راهنمای عمل مدیران در افق های زمانی دورتر و حیطه های وسیع تر اجرایی باشد . البته در آغاز شکل گیری برنامه ریزی استراتژیک ، برنامه ها برای دوره های زمانی بلند مدت 3 ساله ، 5 ساله ، و 7 ساله نتظیم میشدند و برنامه هایی که داری پیش بینی های بلند مدت بودند، برنامه هایی کامل تر به حساب می آمدند.

این روش مدیریتی که چند سالی میشه مورد استفاده شرکتها و افراد موفق بوده بر اساس مدیریت فرصتها و تهدیدها و نقاط ضعف و قوت پایه ریزی شده که میتونه در اکثر مشکلات یاری دهتده باشه.

میتونین فایل پاورپوینت آموزش این دستور مدیریتی رو از لینک  دانلود کنین..

بازار سنتی تبریز بزرگترین بازار سنتی مسقف جهان

بازار واژه‌ای فارسی است که ریشه آن در زبان پهلوی بهاچار است به معنای مکان قیمت‌ها. بازار تنها محل مبادله کالا و محصولات نیست. بلکه مکانی برای معرفی آداب، فرهنگ، سنت ها و روش های زندگی مردم نواحی مختلف جهان است. بازارهای سنتی همواره بعنوان قسمتی از نماد فرهنگی هر قوم و ملتی مطرح بوده و هستند، بطوریکه به سادگی با مشاهده آنها می توان از گذشته های دور آنها اطلاعات مفیدی بدست آورد.

بازار سنتی تبریز یکی از نمونه‌های منحصر به فرد از لحاظ معماری بوده و بزرگترین بازار مسقف جهان است. بازار تبریز خاطرات ناگفته فراوانی در دل خود دارد و کوچه‌پس کوچه‌های پیچ در پیچ آن، آشنای هر کودک و پیر تبریزی است. مجموعه بازار تبریز که قدمت آن به قرن چهارم هجری- قمری می‌رسد، به‌عنوان یکی ‌از زیباترین و بزرگترین بازارهای به هم پیوسته، گواهی زنده بر اصالت تجارت و معماری در مشرق زمین است.

 

ادامه نوشته

هـــادی تهرانــــی پادشـــــاه معمـــــاری دنیــــا!!

تهرانی در سال ۱۹۵۴ در تهران متولد شد. مدت شش سال در ایران زندگی کرد و در سال ۱۹۶۰ به همراه خانواده‌اش به آلمان رفت. پس از گذراندن دوران دبیرستان، در سال ۱۹۷۷ تحصیلات خود را در رشته معماری در دانشگاه صنعتی (براونشوایک) آغاز و تا سال ۱۹۸۴ در این رشته به تحصیل پرداخت. پس از آن مدتی در مدرسه‌ عالی (آخن) تدریس کرد و همزمان روی پروژه‌های معماری کار می‌کرد. او استعداد و خلاقیت فراوانی در این رشته از خود نشان می‌داد. در سال ۱۹۹۱ همراه با دو تن از معماران خبره آلمانی به نام (جینز بوت) و (کایریشتر) دفتر معماری (BRT) را در هامبورگ تاسیس کردند که امروزه با ۱۰۴ کارمند، به عنوان معروفترین و بهترین دفتر معماری در اروپا در حال فعالیت است. این دفتر در زمان تاسیس، فقط ده کارمند داشت. امروزه طرح‌ها و پروژه‌های بدیع و باشکوه تهرانی نه تنها در شهرهای آلمان از جمله مونیخ، کلن، فرانکفورت، هامبورگ، برلین و… بلکه در بسیاری از شهرهای توریستی دنیا از جمله دوبی، مسکو، استانبول، رم و… به چشم می‌‌خورد. کارهای او در سطح بین‌المللی، الگو و نمونه است. مردم آلمان به تهرانی علاقه زیادی دارند و برایش احترام زیادی قایل هستند.

بقیش تو ادامه مطلب..

ادامه نوشته

آسيب شناسي آموزش معماري در دانشگاه هاي ايران

نزديک به 7 دهه است که از آموزش معماري در دانشگاه هاي ايران مي گذرد و هنوز اين رشته تحصيلي که بهترين دانش آموزان کشور را به خود جذب مي کند، آنچنان که بايد و شايد نتوانسته است از نظر روشهاي آموزشي به سطح رضايت بخشي برسد.
براي شناسايي عواملي که باعث شده است اين رشته دانشگاهي دچار آسيب شود، نيازمند بررسي موضوع از منظرهاي متفاوت هستيم. مراکز آموزش معماري در کشورهايي که سابقه اي چند صدساله در اين زمينه را پشت سر گذاشته اند، متناسب با اهداف آموزشي و نوع نگرشي که به معماري دارند، محتواي دروس و برنامه ريزي هاي آموزشي خود را طراحي و اجرا مي کنند. دانشجويان نيز با شناخت کافي و آگاهانه ، دانشکده و نوع گرايش معماري خود را انتخاب مي کنند و در طول تحصيل با آن نگرش آموزش مي بينند. اما در ايران وضعيت به گونه ديگري است و هنوز برنامه ريزان آموزشي نتوانسته اند اهداف و برنامه هاي مناسبي را براي تدريس گرايش هاي متفاوت اين رشته تحصيلي طراحي کنند.
مهمترين و بارزترين دليل اين ادعا هم تدريس معماري در دانشکده هاي هنري و دانشکده هاي فني و مهندسي براساس سرفصل هاي مشترک درسي است ، بي آن که به کارکردهاي متفاوت اين دانشکده ها و مراکز آموزشي توجهي بشود. مهمترين دليلي که اين مشکل را به وجود آورده ، نبود تعريف دقيق معماري و مشخص نشدن مرزهاي گرايش هاي متعدد و متفاوت است.

ادامه مقاله در بیشتر بخوانید....

برگرفته از مجموعه مقالات معماری ایران   

ادامه نوشته

نامزدهای پیمانکار سال !!!! ...

خانه 360 درجه ای در اسپانیا

ادامه نوشته